VIZIONI

VIZIONI

VIZIONI

Obeziteti është arsyeja që brezi i tanishëm i të rinjve është parashikuar të jetojë një jetë më të shkurtër se prindërit e tyre¹.
Sëmundja ka arritur në nivel global përmasa epidemike, me 2.8 milionë njerëz që vdesin çdo vit².

Mund të bëhet shumë për të trajtuar obezitetin, mundësitë, përfshirë ndryshimet që njerëzit të hanë shëndetshëm dhe të jenë aktivë, si dhe ato që ofrojnë trajtim të përshtatshëm mjekësor për pacientët, janë në masë të madhe të paplotësuara.

Fushata “mychoicemylife” synon të mbushë këtë boshllëk dhe të ekspozojë ndikimin fizik dhe emocional të jetesës tek obeziteti.
Duke bashkuar njohuritë e disponueshme, fushata synon të ofrojë disa nga udhëzimet për të cilat njerëzit kanë nevojë për të bërë zgjedhje të përshtatshme për jetën e tyre, të bëhen të vetëdijshëm për mundësitë e parandalimit dhe trajtimit dhe fitojnë kontrollin për një cilësi më të mirë të jetës!


Referenca